Decoristic

Magazin

Despre noi

Este un atelier românesc înființat în anul 2020 ce a luat naștere din dorința de a vă face cunoștință cu frumusețea texturilor brute și a minimalismului.

Împreună cu soțul meu, ajutor de nădejde și priceput la toate 🙂 proiectăm și producem produse corporate și lifestyle din beton.

Designul modern, simplitatea și dragostea stau la baza fiecărui obiect lucrat manual.

Un obiect handmade este unul care trebuie iubit și de care să te bucuri timp îndelungat, este unic și diferit de oricare altul. Având în vedere acest lucru, abordăm fiecare design cu mentalitatea calității și longevității pentru a crea o piesă specială pe care să o iubești.

La prima vedere, betonul poate părea un material dur și rece, dar este tot mai căutat în sfera designului și a decorațiunilor interioare. Am descoperit că prin amestecarea lui cu alte texturi sau culori, se pot obține produse atractive și versatile, ce pot îmbunătăți aspectul oricărui spațiu.

Produsele noastre sunt create pentru a avea multiple utilizări și sunt atent lucrate din materii prime de înaltă calitate pentru durabilitate.

Deținem o gamă variată de ceasuri unicat, obiecte decorative pentru casă și birou, aromaterapie, dar realizăm și trofee și premii custom-made pentru diverse companii.

Cu drag,

Anca Olaru