Suntem dedicați realizării de trofee din beton unice și durabile, perfecte pentru a celebra realizările speciale. În acest articol, vom detalia procesul nostru pas cu pas pentru a crea trofee din beton personalizate, de la concept la produsul final.

Proiectarea trofeului din beton

Primul pas în realizarea unui trofeu din beton este proiectarea. La Decoristic, colaborăm cu clienții noștri pentru a înțelege viziunea lor și pentru a crea un design personalizat. Folosim software de modelare 3D pentru a vizualiza trofeul și pentru a ne asigura că toate detaliile sunt corecte.

Crearea matrițelor pentru trofeul din beton

Odată ce designul este aprobat si printat modelul 3d, trecem la crearea matrițelor din silicon. Matrița este esențială pentru a obține forma și detaliile trofeului din beton.

Turnarea și întărirea betonului

trofee  beton

Betonul este turnat și lăsat să se întărească în matriță pentru o perioadă de 24 până la 48 de ore. Acest pas este foarte important pentru durabilitatea trofeului final din beton.

Finisarea trofeului din beton

Pentru a obține un aspect perfect, trofeele din beton sunt șlefuite și finisate cu mare atenție.

Personalizarea trofeului din beton

trofee din beton

Ultimul pas este personalizarea trofeului din beton. Adăugăm detalii unice, cum ar fi plăcuțe metalice, licheni sau alte elemente decorative, în funcție de dorințele clientului. Acestea sunt fixate cu adezivi speciali pentru a asigura durabilitatea și estetica trofeului. De asemenea, trofeele din beton se pot personaliza prin printare UV direct pe piesă.

Cutii personalizate pentru trofee din beton

trofee din beton

Pe lângă realizarea trofeelor, se poate opta și pentru cutii personalizate pentru trofee. Aceste cutii sunt fabricate pe dimensiunea exactă a trofeului și pot fi inscripționate cu logo-ul sau alte elemente dorite de client. Acestea nu doar protejează trofeul, dar adaugă și un plus de eleganță și profesionalism prezentării acestuia.

La Decoristic, fiecare trofeu din beton este realizat cu pasiune și atenție la detalii, pentru a oferi un produs final de înaltă calitate. Indiferent de ocazie, trofeele noastre sunt menite să reziste în timp și să aducă bucurie celor care le primesc. Contactați-ne pe adresa de email team@decoristic.ro , astăzi pentru a începe proiectul dumneavoastră personalizat de trofee din beton!